Over ons

Food Fiesta eigenaar Jeffrey Fraai leerde, na zijn koksopleiding, de fijne kneepjes van de “Antilliaans-Chinese” keuken in het wokrestaurant van zijn vader in Amsterdam. Ook heeft hij enige tijd op Curaçao gewoond waar hij in verschillende restaurants heeft gewerkt.

Daar heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de “truki pan”. Deze nachtelijke foodtrucks die overal op Curaçao te vinden zijn, serveren de heerlijkste grill-gerechten voor de lekkere trek. Vaak geserveerd met verse frites of een ovenvers broodje en een flinke rij aan tropische sausjes. Lekker!

Bij Food Fiesta kun je een mix van uiteenlopende gerechten verwachten. Onder meer, uit bovenstaande Curaçaose keukens. Jeffrey geeft hier vaak zijn eigen twist aan. Koken is voor hem altijd al een passie geweest. En dat kun je proeven!

 

 

  • We hebben deze leuke foodtruck ingehuurd bij ons eindejaarsfeest. Wat waren de kippenvleugels lekker, ook de patat was top!

    Arnaud Roozen * Global Glass Group
  • Manlief heeft zijn vingers erbij opgegeten!!

    Carina van den Heuvel
  • Eten was heerlijk en net weer eens wat anders dan gebruikelijk. Veel goede reacties gekregen van mijn gasten! Bedankt.

    Marcel van Dijk